About Yoganista

”One who loves being a Yogi and is very fond of Yoga or Yoga-like activities”..

Like a fashionista but with Yoga;)..

Inspireren, verbinden en geïnspireerd worden

Passie en wens..

Het is mijn passie om je meer bewust te maken van jezelf. Dat de antwoorden altijd in jezelf te vinden zijn. Dat met hoe klein de aanpassingen dan ook (babysteps), je meer en bewuster kan genieten in je leven..

Mijn wens is om te inspireren, te verbinden en geïnspireerd te mogen worden door jou. We een persoonlijke verbinding mogen maken. Dat we samen de wereld mogen inspireren. Dat we elkaar accepteren hoe en wie we zijn. Met respect, wijsheid en veel liefde..

Dat je hoe krachtig en sterk je ook bent, je soms ook hulp nodig hebt of een steun in je rug..

Mijn ogen stralen en mijn enthousiasme en passie over mijn ‘being a Yoganista’ geven mij alle levensenergie die ik nodig heb. Dat jij ook die spark van levensenergie voor jezelf mag ontdekken en ervaren. In wat je ook doet, wie je bent en hoe..

Kernwaarden..

Goede Voeding.

(zowel voedsel als energie waarmee je jezelf omringt)

Actief Bewegen, Yoga & Sporten.

Mentale en fysieke Weerbaarheid.

Juiste Ademhaling en Pranayama.

Positief denken en Meditatie.

En last but not least Ontspanning.

Dit zijn allemaal belangrijke kernwaarden van een Yoganista lifestyle..

Yoganista

Ik help je graag..

/Als VitaalCoach, Personal Trainer en Yogadocente help ik je graag. Als jij je lifestyle wil veranderen en gezonder, fitter, weerbaarder en vitaler wil worden en blijven..

Yoganista VitaalCoaching: D.m.v. lifestyle advies (food, move, mind, relaxation & breathing) en Yoga neem ik je mee in mijn persoonlijke begeleiding. Altijd op de manier die bij jou past en hoe jij bent. Kortom met persoonlijke aandacht en op maat..

Yoganista Yoga: Je Yoga practice op de mat vertegenwoordigt voor mij het leven in de werkelijkheid. Als je veel stress hebt en onrustig bent, vertaalt dat zich in je ‘wiebeligheid’ en kracht bij de asana’s waar stabiliteit van je wordt gevraagd..

Tegelijkertijd kun je door je ademhaling als meditatie tijdens je practice, jezelf rustiger en krachtiger maken in je dagelijks leven. Je kunt het leven beter aan en ervaart meer bewustzijn en rust..

Zo heb ik de elementen van Yoga en VitaalCoaching die naadloos op elkaar aansluiten, zowel in mijn privé- als in mijn werk leven, geïntegreerd. En ben ik een Yoganista geworden..

Aan het goede adres..

Ondertussen al honderden mensen geholpen, getraind en begeleid in hun stappen naar meer vitaliteit en weerbaarheid. Die net als jij hulp zochten en vonden bij mij. Op het gebied van voeding, bewegen & sporten, mental health, mindfulness en/of ademhaling..

Yoganista Yoga geeft je fysieke Yogalessen in de eigen sfeervolle studio in Oud-Beijerland.. en biedt je online lessen in de vorm van o.a. Personal Yoga Practice en via Video on Demand op een online platform.. 

Yoganista VitaalCoaching biedt je een 12 weeks Yoganista (B)lijfstijlchange programma.. zowel fysiek als ook online te volgen..